PRIVÉ SAFARI

Steenwijk is de poort van een heel bijzonder gebied: Nationaal Park Weerribben Wieden. Europa’s grootste wetland gebied. Dit prachtige land van riet en water is het hele jaar een echte openbaring. Het mooist vanaf het water (in een punter, elektroboot of kano), maar natuurlijk ook prachtig op de fiets of te voet. En als u het treft; op de schaats! Spot vogels, libelles, vlinders en wie weet zelfs de otter. Ontdek het allemaal tijdens onze Privé Safari.

 

OP AVONTUUR: PRIVÉSAFARI GIETHOORN/WEERRIBBEN WIEDEN

Een unieke belevenis: ontdek Nationaal Park Weeribben-Wieden tijdens een boeiende privé-safari. Onze natuurgids/schipper leidt u persoonlijk langs de geheimen van Giethoorn en Europa’s grootste laagveenmoeras. Een hele dag op avontuur, inclusief privé-chauffeur/gids (vanaf het hotel!), transfers, vaartocht in Friese schouw Charley Pandora & picknick lunch. Exclusief voor onze gasten al vanaf € 55,- p.p. op basis van vier personen of 98 euro per persoon op basis van twee personen
Wij kunnen het ons haast niet voorstellen, maar is een hele dag toch te lang voor u? Dan is er ook de 'turbo-versie': een ochtendsafari, al vanaf € 24,50 p.p. (bij vier personen) of 49 euro p.p. (bij twee personen)
Me
er weten? Tel. 0521-520852 of  
stuur een e-mail.

undefined

 

ZELF OP PAD?

De Smederij van Steenwijk ligt in de achtertuin van Giethoorn, Venetië van het Noorden en Nationaal Park Weerribben Wieden en in de voortuin van Vestingstad Steenwijk, met z’n vestingenwallen en Jugendstil monumenten. Nog meer moois? Bos & heide in Nationaal Park  Drents-Friese Wold, de Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove, de lieflijke Lindevallei, Hanzestad Zwolle, alles binnen handbereik. Dus stap op de fiets, in (zeil- of fluister)punter, kano of rondvaartboot, boek onze exclusieve privé-safari ,ga wandelen , schaatsen, cultuurgenieten en shoppen. Wij hebben het allemaal voor u!