KOFFIE&THEEWINKEL

Kwaliteitskoffie voor thuis: Mocca d’Or bonen. Gewoon de allerlekkerste koffie. Ambachtelijk gebrand in Zwolle, dus nog een prachtig streekproduct ook! In onze winkel vindt u negen soorten Mocca d’Or bonen, natuurlijk waar mogelijk biologisch & fair trade. Op verzoek gratis gemalen - dus klaar voor gebruik. Eerst proeven? Welkom in onze Espressobar! Ook van Mocca d’Or: cups voor Nespresso machines in verschillende variëteiten.  En voor de liefhebber: Illy espresso.

 

Actueel:

Kijk op  Facebook voor het laatste nieuws...

 

 undefined

 

Liever thee?

Natuurlijk! We hebben losse thee in vierentwintig eigen specialiteiten. Originele De Smederij van Steenwijk Thee, geliefd als souvenir bij onze hotelgasten en een geweldige collectie voor de ware theeliefhebber. Ook lekker (en in prachtige doosjes): twaalf soorten Mr. Jones thee. In voor avontuur? Probeer de überhippe blikjes en clutches van Teabar!  En de grootste verrassing: de spectaculaire theebloemen van Jasili Blooming. Your cup of tea, indeed.

undefined

Cadeautje? Wat dacht u bijvoorbeeld van mooiste thee-/koffiepotten & toebehoren, onweerstaanbare theebussen, geschenkpakketten in allerlei soorten & maten, Dolfin Spices chocolade in smaken die u vast nog nooit heeft geproefd, de echte Chai Latte van David Rio in spannende probeerzakjes, Choc-O-Lait sticks voor in de koffie en de thee etcetera etcetera. Perfecte cadeaus om te geven, maar wedden dat u ze allemaal zelf wilt houden?

undefined

Wij zijn er:
dinsdag t/m zaterdag: van 10.00 tot 17.30 uur
Loop gerust even binnen...

undefined