HOTEL DE SMEDERIJ VAN STEENWIJK

Het Leukste Hotel van Overijssel

Bestemming bereikt: welkom in Hotel De Smederij van Steenwijk. Sfeer en comfort in hartje Vestingstad Steenwijk, vlakbij Giethoorn de Nationale Parken Weerribben-Wieden en Drents-Friese Woud en de Kolonie van Weldadigheid (bekend van het 'Pauperparadijs'). Bijzonder gastvrij historic hotel met excellente gastenkamers. Verrassend charmant & authentiek, ‘with a touch of vintage chiq’.

 

Alle kamers voorzien van airco, gratis WiFi, gratis koffie/thee en meer. Onvergetelijk: ontbijt bij het smidsvuur in onze antieke smederij. Luxe is bij ons super de luxe, en schoon is bij ons superschoon. Dat vinden wij niet alleen, dat vinden ook onze gasten. Zie de reviews op Zoover en TripAdvisor en de vermelding in de Michelin Gids. En bovendien… officieel gekozen als Het Leukste Hotel van Overijssel!

undefined     

Bereikbaarheid

U vindt ons in hartje centrum van vestingstad Steenwijk, op enkele minuten lopen van NS station Steenwijk, en om de hoek van buslijnen 70 en 270 (rechtstreeks naar Giethoorn in minder dan een kwartier!)

Gratis parkeren op parkeerdek Gasthuispoort (GPS adres: Vendelweg Steenwijk.
Voor motoren is er parkeergelegenheid op ons eigen terrein (7,50 euro per etmaal). Uw oldtimer parkeren? Dat kan, op basis van beschikbaarheid (12,50 euro per etmaal).