CADEAUS

Op zoek naar een echt bijzonder cadeau? Wij hebben het al voor u gevonden. Een paar ideeën:

 

d'Ancap Espressina topklasse espresso potjes. Voor de lekkerste én de mooiste espresso. Geserveerd in de vorm van bijvoorbeeld een golfbal of een oosterse kruik van Ali Baba. Onze favoriet: de lamp van Alladin. Italiaans topdesign dat niets te wensen overlaat!

undefined

 

Voor alle wandelaars & fietsers, boswachters, jagers, buitenmensen, herfstaanbidders, koffieleuten, anglofielen, natuurfreaks, picknickers, wildliefhebbers, theetantes & -ooms, -neven en -nichtjes en natuurlijk voor de fans van Bambi: onze nieuwe koffie&thee mokken en thermosflessen met edelhert!

undefined

 

De kleinste espressomachine ter wereld. Vullen met water, losse espressokoffie in het filter erboven, espressokopje erop, en simpelweg op het fornuis. Binnen een paar minuten een kopje lekkere espresso (met crema-laagje)!

 undefined

 

Walt Disney in je theepot: de handgebonden witte thee boektjes van Jasili Blooming Tea veranderen in je theepot in een prachtige bloem. Spectaculair én lekker!

undefined

 

Belgische chocolade van Zaäbar. Onvoorstelbaar romige chocolade met verrassende kruiden & specerijen als hot massala, lavendel, viooltjes, citroengras en rode peper. Laat je verrassen...

Uit de bakermat van de thee: prachtige set Japanse theemokken van ZEN.

undefined

 

Collector's item: de espressokopjes van d'Ancap. Editie 2015, Bella Italia. Italiaanser bestaat niet...

undefined

 Hip en heel erg mooi: Bone Chine theekoppen van Portobello by Inspire. Voor de grote dorst!

undefined